Responsive nettsider

Moderne og responsive nettsider gjør dere synlig på alle platformer. Enten kundene bruker mobil, nettbrett eller pc.

En responsiv nettside skalerer og tilpasser seg for å passe inn i nettleseren uavhengig av hvilken platform som brukes. Dette hindrer viktige bilder og tekst fra å forsvinne fra synsfeltet.

https

Https://

Fra slutten av Januar 2017 har google startet med å skjule nettsider som ikke har ssl. Dette kan enkelt fikses, samt at det medfører mange fordeler.

Har du nettbutikk så gir https mange fordelere. All trafikk blir kryptert, så det øker sikkerheten. En annen fordel er økt hastighet i tillegg til bedre ranking hos google og andre søkemotorer.

Nettbutikk

Vi kan levere komplette nettbutikk løsninger for dine behov. Sammen finner vi den rette løsningen som fungerer for ditt firma.

Våre nettbutikker kan inneholde alt fra spesial lagde design verktøy til varianter. Om ønskelig så kan den integreres med økonomisystemet deres om det støttes.

Nettbutikken kan inneholde betalingsløsninger fra paypal, klarna, nets, dibs og andre betalingsmotorer.

Våre løsninger bygges på løsninger som Shopify(betalt), bigcommerce(betalt, woocommerce og magento. Alt etter deres behov.  Har dere spesielle krav og behov så kan valgt løsning tilpasses dette.